KOBRI

Novinka na českém trhu – grilovací brikety z jihovýchodní Asie vyrobené lisováním zuhelnatělých slupek kokosových ořechů. Velký úspěch slaví např. v ekologicky orientovaném Švédsku, či Rakousku.

Pokrmy připravené na grilu s kokosovými briketami mají skvělou chuť i vůni. Kdo vyzkouší, již nechce žádné jiné.

Proč vyzkoušet Kobri?

  • Dlouhá doba žhnutí (testováno na déle než 4 hodiny) a vysoká výhřevnost
  • Vysoký obsah pevného uhlíku (min. 74%)
  • Žádné chemické ani umělé přísady
  • Ekologie – brikety neobsahují dřevo, jedná se o suché slupky kokosových ořechů, ekologicky přátelský proces výroby
  • Splňují přísné normy EU (testováno ve Švédsku a Malajsii)

Revoluce v grilování – kokosové grilovací brikety Kobri

Po úspěchu u švédských a rakouských gurmetů přichází kokosové grilovací brikety konečně i do Čech. Velký zájem u spotřebitelů si získaly díky svým jedinečným vlastnostem, které nabízí nesrovnatelně větší komfort grilování v porovnání s „klasickými“ produkty z dřevěného uhlí. Kokosové brikety Kobri jsou vyráběny v jihovýchodní Asii výrobci s mnohaletou tradicí. Testy a certifikáty pouze potvrzují, že jde o produkt prémiové kvality, splňující normy Evropské unie. Tato novinka je proto v ČR opravdovou revolucí v grilování.

Podívejme se pod slupku...

Brikety z kokosových ořechů neobsahují žádné dřevo (nebyl kvůli nim pokácen jediný strom), ani chemické přísady či těžké kovy. Díky tomu je grilování považováno za ekologicky přátelštější, oproti používání v ČR dostupných dřevěných briket.